Hallo, mijn naam is Michel Bos. Als trainer van Misheru Chikara Gym heet ik je graag van harte welkom.

Mijn naam is dus Michel, eind 1977 geboren en opgegroeid in Assen. Sinds mijn twaalfde is kickboksen al mijn passie. Ik begon heel enthousiast met trainen en heb vervolgens zelfs wedstrijden gevochten. Het kon dan ook niet anders of ik besloot op een gegeven moment naast het zelf trainen en wedstrijden vechten, ook zelf les te geven. Eerst als assistent-trainer, waar ik jongeren naar en bij wedstrijden heb begeleid.

Het trainerschap boeide mij zo, dat ik uiteindelijk heb besloten om zélf een eigen kickboksvereniging op te richten. Gedreven door passie en mentaliteit wilde ik jongeren en volwassenen opleiden tot echte kickboksers. Niet alleen wedstrijdvechters, maar ook de wat oudere volwassenen die aan hun conditie willen werken. In 2016 zag Misheru Chikara Gym het levenslicht in het wijkgebouw van Marsdijk, waar kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar en volwassenen werden getraind.

Sinds kort actief in sporthal de Marsdijkhal in Marsdijk, werken inmiddels vele jongeren en volwassenen tot 60 jaar iedere week aan hun conditie. Niet alleen om te vechten, maar ook om gezellig samen aan lichaam en geest te werken. Wil je ook aan je conditie werken, meld je dan snel aan voor een gratis proefles!